top of page
ötletek

KONTÉNER ÉPÜLETEK

alaprajzok

KONTÉNER HÁZ ALAPRAJZOK

referencia

REFERENCIÁK

Tervezőcsapatunk egyedi épületterveket és alaprajzokat is gyors határidő mellett készít el. Műszaki háttércsapatunk beszerzi a szükséges engedélyeket. Önnek csak a berendezéseket kell kiválasztania.

Környezetbarát konténer házak

Nem is gondolnánk, de igen sok konténer hever kihasználatlanul a világ kikötőiben. Ha beolvasztás helyett konténerházként, konténerből készült irodaként, nyaralóként, iskolaként, szálláshelyként hasznosítjuk újra őket, rengeteg energiát takaríthatunk meg. Azaz, jót teszünk a környezetnek is, és persze magunknak is. A megtakarítás egy 6 méter hosszú, dupla méretű 7000 kg acélt tartalmazó konténer esetében akár 16000 kw energiát is jelenthet. Konténer- és mobilházaink környezetbarát és energiatakarékos technológiával épülnek.

Költséghatékony konténer építészet

A téglából épült lakások bekerülési áránál átlagosan 30 százalékkal alacsonyabb lesz egy konténerház átlagos négyzetméter ára. Ezt egyes kész paneles technológiákkal is el lehet érni. Ha kevesebb pénzt akarunk az építkezésre fordítani, onnan már ízlés és bizalom és funkció kérdése, hogy melyik technológiát tartjuk a számunkra legjobbnak, legalkalmasabbnak. Ma már egyre többen döntenek úgy, hogy ha még meg is tehetnék, nem áldoznak 4-550.000 Ft-ot egy négyzetméternyi téglaépületre. Joggal. A hagyományos épületek árának akár 60-70 százalékáért az Öné lehet bármelyik konténerház épület, akár kulcsrakészen, de a legtöbb könnyűszerkezetes épületnél is alacsonyabb áron meg lehet valósítani egy minőségi konténerház projektet.

Megbízható és stabil konténer házak

A konténerek jellegükből adódóan igen masszív szerkezettel rendelkeznek, szinte elpusztíthatatlanok, legyen szó konténer lakóházról, irodáról, nyaralóról, iskoláról, szálláshelyről, étteremről. Nem csak az időjárás viszontagságait bírják jól, de földrengés és hurrikán biztosak is. Technológiától függően lehetnek mobil épületek, fix épületek vagy biztonságosan egymáshoz építhető modulokból álló szerkezetek (foldable, expandable). 

Gyorsaság 

Egy konténerház szerkezet elkészítése az általunk megbízott gyárnak a szerződéskötéstől számítva általában 1,5 hónap szállítással együtt, a felépítése néhány kivitelezővel mintegy 1 hét, azaz két hónap alatt áll a konténerház.  Ez után már csak a belső munkálatok vannak hátra, amelyet szintén gyorsan és magas minőségben elvégez a C4U csapata. Nagypaneles építkezés esetén akár még gyorsabb is lehet  a kivitelezés. Közben a klasszikus otthonok ma 6-12 hónap alatt épülnek fel, várólista mellett...

Szállíthatóság

Egyes konténerházak egyszerűen és gyorsan áttelepíthetőek, azaz támogatják az egyre mobilabb életmódunkat. Vannak olyan övezetek is, ahol a telek szabályozási korlátai miatt csak mobil építmény megengedett, olyankor is kitűnő megoldás a konténerépület. A konténerházak egy része pedig szabadon növelhető, kombinálható új modulokkal.

Kapcsolat

1036 Budapest, Lajos u. 74-76. Fsz. 4.

Küldj üzenetet!

Köszönjük, hogy írt! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

bottom of page